Menu

Vacatures

Kinderopvang BuitenGewoon uit Woudrichem is per direct op zoek naar buitengewone professionele collega’s! We bieden kinderopvang, een peuterprogramma en buitenschoolse opvang aan. Bovendien hebben we ook een gastouderbureau.

Wij zijn een zeer flexibele organisatie en dat vraagt flexibel personeel. Werken op verschillende dagen en verschillende uren. Vanuit onze pedagogische visie ontwikkelen kinderen zich optimaal door een positieve benadering. Om deze positieve benadering te kunnen geven zijn er competenties vereist. Deze competenties zijn empathie, goede communicatievaardigheden, inzicht in de ontwikkeling en eigenheid van het kind, kunnen observeren en signaleren, een open houding, reflecterend vermogen en veelzijdigheid. We vragen ook betrokkenheid met het kind, met de sociale omgeving van het kind en met de organisatie.

Wij zijn op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers

Vereist opleidingsniveau: minimaal SPW3 en VVE-opleiding

Diverse contracten:
– Nul-uren contract
– Contract voor 10-16 uur
– Ter vervanging

Gastouders

Vereist opleidingsniveau: minimaal Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 of Helpende Sociaal Agogisch Werk Niveau 2

Wij bieden:
– Salariëring volgens CAO Kinderopvang.
– Enthousiast team van collega’s.
– Een inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

U kunt uw sollicitatiebrief, met CV mailen naar marion@kobuitengewoon.nl . U kunt deze ook via post versturen naar Kinderopvang BuitenGewoon, t.a.v. Marion Swart, Middelvaart 1, 4285 WS Woudrichem. Reageren kan tot en met 21 december 2016.

Voor telefonisch contact zijn wij bereikbaar van 07:00 tot 18:30 op telefoonnummer 0183-304565.

vacature_pedagogisch_medewerkers_gastouders_kinderopvang_buitengewoon

Geef een reactie