Menu

Woensdag 13 april volgende Buitengewone Babyborrel

Bij de Buitengewone Babyborrel van 9 maart schoven er weer een heleboel gezellige dames met hun baby aan. Naast veel koffie, thee, taart en gezelligheid ging het gesprek ging over serieuze ‘bekkenproblemen’ tijdens je zwangerschap en na de bevalling. Erica van den Berg – bekkentherapeut bij Fysio Woudrichem – beantwoorde alle vragen en gaf veel praktische tips tijdens deze zeer openhartige ochtend. Daarnaast werd er geknutseld en vonden de peuters het heel leuk om geschminkt te worden! Hierbij een fotoverslag:

Woensdag 13 april is de volgende Buitengewone Babyborrel. Heb je een baby, dreumes of peuter? Dan ben je samen van harte welkom op deze nieuwe babyborrel van Kinderopvang Woudrichem. Ben je zwanger? Kom ook gezellig! De Babyborrel is van 8.45-11u, voel je vrij om binnen te lopen wanneer je wilt.
Om 10u komt onze gastspreker Dinant van Drunen van ‘Oerfit Altena en FysioFit Altena’. http://oerfitaltena.nl/ Hij gaat in gesprek met de aanwezigen en legt uit wat voeding en huid-op-huidcontact met je baby en kindje doet. Zeker de moeite waard om te komen dus!

Blijf op de hoogte van het programma: https://www.facebook.com/events/1590095971315943/

Geef een reactie