Menu

Uitnodiging – Kinderopvang BuitenGewoon gestart in De Werf

Kom kijken en feestvieren op 31 maart

Sinds deze maand zijn we in De Werf in Woudrichem getrokken met de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Om de start te vieren, hebben diverse partijen in De Werf de handen ineen geslagen voor een feestelijke middag. Op 31 maart van 13.30 tot 16.00 uur is er van alles te beleven. Jullie zijn van harte uitgenodigd. Tevens is er deze middag de gelegenheid om vertrekkend directeur Marion Swart de hand te schudden.
De officiƫle opening is om 14.30 uur.

Kijkje achter de schermen:
Van kamer burgemeester tot nieuwe tuin
Tijdens deze feestelijke middag staat een nieuw begin centraal, voor jong en oud. De activiteiten zijn gericht op een nieuwe start. Een nieuwe start voor de kinderopvang in de Werf, een nieuwe start samen, een nieuw Altena. Neem een kijkje achter de schermen bij de gemeente. Ontdek wat ze bij burgerzaken doen aan digitalisering rondom nieuw leven. Altijd al eens in de kamer van de burgemeester willen kijken? Dit is jullie kans. Rondleidingen beginnen om 14.00 en 15.00 uur bij de trap. De rondleiding eindigt buiten, waar nieuw leven begint en groeit. Krijg te zien aan welke tuin we werken. Er is een plek waar biologisch eten wordt geserveerd, bereid door kinderen. Doe mee met de geurspeurtocht en knutsel met natuurlijke materialen als rivierklei. Ervaar het begin van de lente met de lammetjes en kuikens die deze middag aanwezig zijn. In het kader van een nieuw begin geven we in onze nieuwe ruimte een presentje weg, zolang de voorraad strekt. De bibliotheek is deze middag geopend voor bezoekers om boeken te lenen en voorlichting te krijgen. In de kinderhoek zijn voorleesactiviteiten waar kinderen kunnen aanschuiven. Ontdek bovendien wat het Centrum voor Jeugd en Gezin te bieden heeft.

Geef een reactie