Menu

Uitnodiging 10 april 15.30 uur: Brainstorm tuin

Wat is een droomtuin voor uw kinderen? Denken jullie mee?

Bij een kinderopvang hoort een buitenspeelplaats. Tot op heden spelen de kinderen van het kinderdagverblijf op het schoolplein van de Eben Haëzer. Kinderopvang BuitenGewoon krijgt natuurlijk een eigen buitenspeelplaats, in de vorm van een tuin. Deze tuin is een plek waar kinderen de kans krijgen liefde te ontwikkelen voor de natuur. Spelenderwijs leren kinderen ontdekken hoe zij zélf goed voor de natuur kunnen zorgen en dragen dat als vanzelfsprekend over aan volgende generaties. Naast een uitdagende speelplaats voor de kinderen, wordt de tuin een ontmoetingsplek voor inwoners van Woudrichem en omstreken. Alle geïnteresseerden – jong en oud – zijn welkom tijdens een brainstormsessie op 10 april vanaf 15.30 uur in De Werf om een bijdrage te leveren aan de natuurtuin, waar zij later ook profijt van zullen hebben. In 2019 verhuist natuurlijk ook de buitenschoolse opvang naar De Werf en maken alle kinderen gebruik van de tuin. De realisatie van deze natuurtuin gebeurt onder begeleiding van Petra Elema van Studio Natuurlijk Groen.

 

De Werf

Raadhuisplein 1

Woudrichem

Geef een reactie