Menu

Nijntje Beweegdiploma bij BuitenGewoon

logoIn 15 lessen halen peuters het nijntje Beweegdiploma!

Het halen van een zwemdiploma voor het jonge kind is voor veel ouders de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma voor het jonge kind is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van het jonge kind.

Waarom een Beweegdiploma voor kinderen van 2-4 jaar?

In de leeftijdsperiode van 2 tot 4 jaar vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen. Daarnaast is bewegen voor het jonge kind van groot belang om overgewicht tegen te gaan. Zodra het kind goed kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk

Bij het nijntje Beweegdiploma staat het plezier ervaren in bewegen voorop en geeft de beste garantie voor een actieve levensstijl in de toekomst.

Waar kan het nijntje Beweegdiploma gehaald worden?

Bij Kinderopvang BuitenGewoon locatie Oude Ban 14 te Woudrichem, dit is in het gebouw van de Eben Haëzer, waar de ook de peuterspeelzaal van BuitenGewoon gevestigd zit.
De lessen zijn op dinsdag van 10.00 – 11.00 uur. De eerste les start dinsdag 7 maart.
De lessen zullen verzorgd worden door Maaike van Baaren, zij is bewegingsagoog en gecertificeerd om het nijntje Beweegdiploma aan te bieden.

Wat zijn de kosten?

 •   Geen kosten wanneer uw kind op dinsdag gebruik maakt van de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf van Kinderopvang BuitenGewoon.
 •   Wanneer u uw kind aanmeldt voor 15 lessen van het nijntje Beweegdiploma en geen gebruik maakt van de peuterspeelzaal of het kdv op dinsdag. Bedragen de kosten € 42,50
 •   Ook is het mogelijk om 1 uur flextarief kinderopvang af te nemen, wanneer u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag? U ontvangt maandelijks een bruto factuur van BuitenGewoon en u kunt via toeslagen.nl een gedeelte terug vragen.

  Diplomadag

  De lessen worden afgesloten met een feestelijke diplomadag met een hapje en een drankje voor alle belangstellenden. De kinderen ontvangen dan het nijntje Beweegdiploma, een nijntje badget en als presentje het nijntje beweegboek. De kosten hiervan zijn €7,50.

  Erkenning

  Het nijntje Beweegdiploma mag alleen aangeboden worden door een erkend aanbieder. Hiervoor is Kinderopvang ButienGewoon een samenwerking aangegaan met Gymnastiekvereniging Inion.
  Als u meer wilt weten over het erkende nijntje Beweegdiploma kijk op: www.beweegdiploma.nl

  Aanmelden

  Kan via info@kobuitengewoon.nl. Meer informatie via www.beweegdiploma.nl

Geef een reactie