Menu

Beweginsagoog Maaike van Baaren

Hoi hoi allemaal,

maaike

Ik ben Maaike van Baaren, ik ben onlangs afgestudeerd als bewegingsagoog en ik ben ZZP’er. Mijn grootste doel is om iedereen, jong, oud, beperkt en gezond, te laten sporten. Sporten is heel belangrijk, vooral voor kinderen. Ze leren omgaan met winst en verlies, ze leren vallen en opstaan, ze leren sociale vaardigheden en het is vooral heel leuk.

Voor dat ik de opleiding tot bewegingsagoog ben gaan doen, heb ik mijn diploma als pedagogisch werker gehaald, maar bewegen trok mij steeds meer aan. Al vanaf mijn 5de ben ik heel actief in de turnwereld. Meerdere keren in de week trainen en in de weekenden op wedstrijd. Ondertussen geef ik verschillende lessen bij gymnastiekvereniging Inion in Heusden. Ik geef de selectiegroepen les, maar ook recreanten groepen. Hier doen ze diverse sporten, als turnen, dansen, voetbal, hockey, basketbal en alle andere grondvormen van bewegen.

De komende weken kom ik op de BSO allerlei sportactiviteiten aanbieden. Op dinsdag ben ik van 15.30 uur tot 17.30 uur aanwezig. Ik ga met 2 leeftijdsgroepen aan de slag. Per groep kunnen er maximaal 15 kinderen mee doen aan de activiteiten. De planning voor de komende weken is:

  • Hagedissenspel
  • Voetbal
  • Hockey
  • Turnen
  • Trefbal spelen
  • Dansen

maaike2

Je mag je naam op het formulier in de gang schrijven, zodat ik weet hoeveel kinderen er interesse hebben. De jongste kinderen mogen in overleg met de pedagogisch werkers zich inschrijven. Ik kan dan ook de groepen indelen en dan kunnen we snel aan de slag.

Ik heb er ontzettend veel zin in, ik hoop jullie ook.

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt, mail dan naar maaikeonthemove@outlook.com.

Sportieve groetjes,

Maaike.

Geef een reactie