Menu

Enquête kwalitatieve begeleiding zorgkinderen

Enquête kwalitatieve begeleiding voor zorgkinderen binnen Kinderopvang WoudrichemKinderopvang Woudrichem is bezig om haar product uit te breiden met een bijzondere dienst, namelijk kwalitatieve begeleiding voor zorgkinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar op de buitenschoolse opvang. Op dit moment vindt er dan ook een onderzoek plaats, waarbij uw mening belangrijk is!

Werkt u mee aan een onderzoek voor kwalitatieve begeleiding voor uw kind?

https://docs.google.com/forms/d/1fcj5CkoxkbdKrRevlNIUfU_7IFFcqgl00QmGTLp7YxM/viewform

Wij willen graag uw mening horen over wat u als kwalitatieve begeleiding ziet voor zorgkinderen. Het invullen van deze enquête duurt maximaal 10 minuten. De suggesties en antwoorden die u geeft in de enquête zullen gebruikt worden voor het verbeteren van de kwalitatieve begeleiding van uw kind binnen deze bijzondere dienst. Wij willen u vragen om de vragenlijst in te vullen, dit kan uiterlijk tot 20 mei 2016.Maak kans op een lunch voor twee personen bij Lunchroom ’n Tikkie Anders in Sleeuwijk!

Geef een reactie