Menu

Praktische informatie

kinderopvang

Informatiepakket

Geïnteresseerd in Buitengewoon goede kinderopvang? We sturen je graag vrijblijvend een informatiepakket (met brochure en inschrijfformulier) toe. Deze vraag je aan via het contactformulier.

Rondleiding

Ook leiden we je graag rond door ons gebouw. Kun je gelijk de sfeer proeven en al je vragen stellen. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Inschrijven

Wil je je kind(eren) bij ons inschrijven? Gebruik dan het inschrijfformulier bij het informatiepakket en breng deze langs op kantoor (Inschrijfgeld bedraagt € 35,- bij een eerste inschrijving en € 15,- bij elke volgende inschrijving – bijvoorbeeld bij een tweede kind of bij het doorstromen van peuterprogramma naar buitenschoolse opvang). Vraag hier je informatiepakket aan!

Intake

Om de behoeften van jouw kind en de wensen die je als ouder hebt zo goed mogelijk met de opvang af te stemmen, vindt er een intakegesprek plaats met een pedagogisch werker van de groep waar je je kind op inschrijft. Hiervoor zal de pedagogisch werker een afspraak met je maken.

Landelijk Register Kinderopvang

Kinderopvang Woudrichem staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Het LRK nummer heb je nodig om kinderopvangtoeslag aan te vragen. Hierover vind je beide nummers:

  • Kinderopvang (0-2 jaar): 313967581
  • Kinderopvang (2-4 jaar): 313967581

Openingstijden

Kinderopvang Buitengewoon is geopend op maandag t/m vrijdag van 7:00-18:30 uur.

Tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten. Op 24 en 31 december sluiten wij om 16:00 uur.